Fantastische last minute kortingen op Back to School content marketing

| Posted door | Categorieën: Blog

Fantastische last minute kortingen op Back to School content marketing

De komende weken staan in het teken van Back to School. Aanstaande maandag gaat Regio Midden weer naar school, gevolgd door Zuid en Noord in de weken daarna.

Voor ons een perfect moment om op in te spelen met sponsored content. Terug naar school en kantoor betekent immers vaak nieuwe kleding, schoolspullen, lunchtrommels en lunchideeën voor de kids. En natuurlijk hippe nieuwe outfits, een knipbeurt en misschien wel een nieuwe tas of schoenen voor mama 🙂 .

Om het helemaal leuk te maken hebben we tijdelijk fijne last minute kortingen voor je bij enkele content creators in ons influencer netwerk. De kortingen lopen op tot wel 40% op de reguliere prijs voor een sponsored blog. Neem bijvoorbeeld het Koopje van de Week bij mamagoeshere.com af tegen 58% van de reguliere prijs. Of wat dacht je van 20% korting op een sponsored blog bij CITYMOM, Moeders.nu, Lifesabout.nl, The Mommy Diaries, Mommyhood, Mamablogger.nl. Tot slot ontvang je nu maar liefst 40% korting op een gesponsorde blog bij Kookse.tv!

Deze last minute actie geldt tot 31 augustus 2017. En waarom sponsored content bij influencers ook al weer een goed idee is, lees je in het artikel ‘5 Redenen om samen te werken met (mama)bloggers‘. Voor meer info mail je met loes@wellsellstories.nl of bel je naar +31 (0)30 320 0443.

Hartelijke groet,

Loes

Korting bij afname gesponsorde blogs