Kookse.tv

Lekker, makkelijk en eigentijds. Dat is kookse.tv, hét videoplatform voor foodlovers. Met handige kookvideo’s, inspirerende recepten en slimme weetjes bereikt kookse.tv een brede doelgroep.

Met meer dan 3900 recepten en 2000 video’s was kookse.tv al één van de grootste receptenwebsites van Nederland. En nu is het vernieuwd! Met een meer eigentijdse uitstraling, betere zoekfunctionaliteit, nog méér recepten en blogs én natuurlijk met de leukste branded content en advertentiemogelijkheden.

Kookse.tv en jouw merk

Kookse.tv promoot jouw merk via smakelijke (video)recepten, blogs en/of advertenties. Je kunt ook je eigen recept video’s laten maken. Alle branded content wordt actief gedeeld via de homepage, nieuwsbrief en Facebook.

Enkele voorbeelden van branded content op Kookse.tv. vind je hier:

Meer informatie over bereik en doelgroep vind je onderstaand. Interesse in een samenwerking? Neem dan snel contact op met We Sell Stories.

Doelgroep

Boodschappers (vrouw, 35-55 jaar) & babyboomers (vrouw, 55-75 jaar)

Uniek bezoek (p.m.)

40.000

Impressies (p.m.)

80.000

Facebook

8.434

Twitter

2.634

Youtube

4.280

Nieuwsbrief

6.000 abonnees

Prijs sponsored story / branded recept vanaf

€500,- ex 21% BTW

Prijs branded video / videorecept vanaf

€1.250,- ex BTW

Influencer campagne voorbeelden

Laden…
 • Kruidvat Natures – vegan influencers

  In het voorjaar van 2018 ontwikkelde wij voor Kruidvat een influencer campagne met 11 vegan influencers. Lees hier meer over de campagne en resultaten…

 • BabyBjörn – mom influencers

  Voor het merk BabyBjörn hebben we een influencercampagne gedraaid met twee mom influencers die bekend staan om hun mooie fotografie: CITYMOM en Dirksdotter.

 • Love Beets – Food Influencers

  Om hun biologische gemarineerde bietjes te promoten, hebben wij voor Love Beets een campagne opgezet enkele met food influencers en mooie food fotografie…

 • HEMA stroopwafels – influencer campagne

  Toen HEMA ons vroeg om binnen 24 uur een influencercampagne op te zetten voor de lancering van hun nieuwe smaken stroopwafels, was het even slikken…