Dirksdotter

Annelies van Dirksdotter is begin dertig en woont met man, twee kinderen (van 0 en 2,5 jaar oud) en een hond op een woonboot in Amsterdam.

Haar blog dirksdotter.com en Instagram vult ze met ‘happy things’. Mooie spulletjes, interieur en styling tips, lekker eten, de leukste uitjes met kinderen en slimme DIY trucs.

Bekend van Instagram

Dirksdotter is vooral groot geworden met het Dirksdotter instagram account waarmee Annelies inmiddels meer dan 13K volgers en een hoog engagement heeft. In 2017 is Annelies overgestapt naar een nieuwe website die, met dank aan een slimme SEO strategie, goed via Google opgepikt wordt. Inmiddels wordt de site dan ook door duizenden unieke bezoekers per maand bezocht.

Samenwerken met Dirksdotter?

Dirksdotter zet haar fotografie en verhalen graag in voor jouw merk. Met name op het gebied van interieur, kids en lifestyle zijn er veel mogelijkheden voor een brand ambassadeurschap of voor losse gesponsorde posts en blogs.

Dirksdotter heeft via We Sell Stories onder andere bijgedragen aan influencercampagnes voor de volgende merken/campagnes:

Neem voor meer informatie over samenwerken contact op met We Sell Stories.

Volg Dirksdotter via:

Instagram

Facebook

Pinterest