Wimke

Wimke Tolsma is een Friese schrijfster en blogger met groot gevoel voor design en fotografie. Ze heeft twee dochters en heeft onlangs haar eerste boek Smuk, over Fries geluk, geschreven.

Naast via haar boek en via haar website www.wimke.nl deelt influencer Wimke haar prachtige foto’s en verhalen via Pinterest (>95.000 volgers) en Instagram (>11.400 volgers)

Interieur, recepten, zelfmaken en er-op-uit

Wat vind je via de website en social media van Wimke? Heerlijke recepten die voor iedereen gemakkelijk te maken zijn. Handige zelfmaaktips voor in en om het huis. De leukste uitjes met kinderen én inspiratie voor je interieur en over planten en bloemen in huis.

Samenwerken?

Wimke heeft een vaste samenwerking met FLEXA, MisterDesign, fonQ en Vacansoleil. Lijkt jou een samenwerking met deze interieur influencer ook interessant? Neem dan snel contact met ons op!

Volg Wimke via:

Instagram

Pinterest

Facebook

Influencer campagne voorbeelden

Laden…
 • Kruidvat Natures – vegan influencers

  In het voorjaar van 2018 ontwikkelde wij voor Kruidvat een influencer campagne met 11 vegan influencers. Lees hier meer over de campagne en resultaten…

 • BabyBjörn – mom influencers

  Voor het merk BabyBjörn hebben we een influencercampagne gedraaid met twee mom influencers die bekend staan om hun mooie fotografie: CITYMOM en Dirksdotter.

 • Love Beets – Food Influencers

  Om hun biologische gemarineerde bietjes te promoten, hebben wij voor Love Beets een campagne opgezet enkele met food influencers en mooie food fotografie…

 • HEMA stroopwafels – influencer campagne

  Toen HEMA ons vroeg om binnen 24 uur een influencercampagne op te zetten voor de lancering van hun nieuwe smaken stroopwafels, was het even slikken…