Moeders Minimalisme

Moeders Minimalisme is een eco lifestyle blog over genieten van kwaliteit in je leven. Over je ontdoen van al die zaken die je huis vullen, maar waar je niet gelukkiger van wordt. Minimaliseren, je leven versimpelen, natuurlijke producten, afvalvermindering en de mooie momenten in het leven zijn dan ook de steekwoorden waar deze blog van moeder Dieuwke om draait.

Dus liever een e-reader in plaats van een kast vol boeken, duurzame kwalitatieve (en het liefst eco) kleding en schoenen, voedingsmiddelen zonder verpakkingen of met recyclebare verpakkingen en sterke duurzame meubels, apparaten, servies, textiel en speelgoed in plaats van wegwerpartikelen.

Dieuwke (36 jaar, kindje van 5 en zwanger van de tweede) is in 2014 met Moeders Minimalisme begonnen en sindsdien is het uitgegroeid tot een professionele blog met veel volgers die duurzaamheid en genieten voorop hebben staan. Moeders Minimalisme heeft een eigen Facebook pagina, een nieuwsbrief, Twitter, Pinterest en Instagram. Daarnaast is er het e-book ‘Minimaliseren kun je leren‘ en beheert Moeders Minimalisme twee Facebookgroepen ‘Minimaliseren kun je leren‘ (ca. 26.000 leden!) en ‘Minimalisme voor gevorderden‘. (ca. 5000 leden)

Samenwerken?

Samenwerken met Moeders Minimalisme kan middels adverteren, advertorials, gesponsorde interviews, boekrecensies, product reviews en meer. Zie hier enkele leuke voorbeelden:

Volg Moeders Minimalisme via:

Influencer campagne voorbeelden

Laden…
 • Kruidvat Natures – vegan influencers

  In het voorjaar van 2018 ontwikkelde wij voor Kruidvat een influencer campagne met 11 vegan influencers. Lees hier meer over de campagne en resultaten…

 • BabyBjörn – mom influencers

  Voor het merk BabyBjörn hebben we een influencercampagne gedraaid met twee mom influencers die bekend staan om hun mooie fotografie: CITYMOM en Dirksdotter.

 • Love Beets – Food Influencers

  Om hun biologische gemarineerde bietjes te promoten, hebben wij voor Love Beets een campagne opgezet enkele met food influencers en mooie food fotografie…

 • HEMA stroopwafels – influencer campagne

  Toen HEMA ons vroeg om binnen 24 uur een influencercampagne op te zetten voor de lancering van hun nieuwe smaken stroopwafels, was het even slikken…