Voor website beheerders / bloggers

Verdien geld met je website/blog!

Wil jij samenwerken met leuke bedrijven, mooie content creëren en zo geld verdienen met je website?

Meld je dan aan als blogger bij het We Sell Stories bloggersnetwerk.

Direct aanmelden

Het We Sell Stories bloggersnetwerk

Bij We Sell Stories geloven we in de kracht van unieke content. Samen met jou willen we échte stories vertellen. Wij matchen je aan campagnes en merken die bij jou passen. We houden van een persoonlijke en transparante aanpak. We laten jou het verhaal op je eigen unieke wijze vertellen aan je volgers. In woord en beeld. Want wie kent jouw doelgroep beter dan jijzelf?

Wat bieden wij jou?

Wij helpen onze klanten met het vergroten van hun online vindbaarheid. Dat doen we o.a. door het laten schrijven en plaatsen van kwalitatief goede blogs bij de websites in ons blognetwerk.

Werkwijze blogopdrachten

  • Wanneer jij bij ons als blogger ingeschreven staat, kunnen we je eenvoudig uitnodigen om te pitchen voor blogopdrachten.
  • Daarbij kun je zelf jouw ideeën en gewenste vergoeding doorgeven. 
  • Uit de ontvangen pitches selecteert de klant de blogs/websites met wie hij wil/zij samenwerken.
  • Is jouw website geselecteerd? Dan ontvang je van ons een overzichtelijke briefing met daarin alle voorwaarden. Ook proberen we ook altijd terugkoppeling te geven wanneer je níet geselecteerd bent
  • Na de controle van je preview, het eventueel aanpassen en publiceren van het artikel, stuur je ons je factuur die wij dan zo snel mogelijk voldoen.

Door je aan te melden bij We Sell Stories wordt je dus onderdeel van een blogger netwerk waarbij kwaliteit, persoonlijk contact en authenticiteit voorop staan. 

Betaalde opdrachten voor bloggers/websitebeheerders

De meeste opdrachten die wij voor onze klanten uitzetten zijn betaalde opdrachten. Wij vragen jou om kwalitatief hoge content en streven er dan ook naar dat jij daar goed voor vergoed wordt.

Bartersamenwerkingen

Voor startups en andere kleine ondernemingen zetten we soms ook bartersamenwerkingen op waarbij een website een product toegestuurd krijgt in ruil voor een review artikel. Mocht je hier ook interesse in hebben, kun je dit bij je aanmelding aangeven.

Meld je nu aan als blogger

Dus, heb jij een goedgelezen website met mooie domain ratings? Meld je dan aan via de onderstaande knop en start snel met (meer) geld verdienen als influencer.

Direct aanmelden