Feel Good By Food

Feelgoodbyfood.nl is opgericht door voedingsdeskundige en freelance communicatieadviseur Chantal. Vanuit haar kennis en persoonlijke ervaring inspireert zij haar volgers op het gebied van gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Haar foodblog wordt maar liefst door 65.000 unieke bezoekers per maand bezocht en via Instagram heeft ze een bereik van 36.800 volgers.

Chantal vindt het heerlijk om buiten de deur te eten en houdt van goede koffie, chocola en een glas wijn. Daarnaast fotografeert en sport ze graag. Fietsen, krachttraining, hardlopen, zwemmen etc. Het liefst buiten, want van de (groene) natuur wordt ze blij!

De boodschap van Feel Good By Food is je goed voelen door goed te eten. Met goed eten wordt puur en bewust eten bedoeld. Geen hippe trends, maar puur eten waar je je lichaam ook echt mee voedt. 100% vegetarisch, 80% plantaardig. Maar bovenal heel erg lekker!

Samenwerken met Feel Good By Food?

Lijkt een influencer samenwerking met Feelgoodbyfood jouw interessant? Bijvoorbeeld in vorm van gesponsorde blogs, recepten, Instagram post of als brand ambassadorship? Neem dan snel contact met ons op via info@wesellstories.nl.

Volg Feel Good By Food via:

Instagram

Facebook

Twitter