Wij zetten influencermarketing in om verhalen rond een product of boodschap te creëren. Met onze op maat gemaakte influencercampagnes bereiken we specifieke doelgroepen met pakkende, vernieuwende content. 

Influencercampagnes op maat

Welke doelgroep je ook wilt bereiken en welke boodschap je ook wilt vertellen, We Sell Stories ontwikkelt een influencer campagne op maat. Bijvoorbeeld in de vorm van blogs, social stories, branded vlogs, en gesponsorde social media posts. Als eenmalige campagne, bijvoorbeeld rond een productlancering, of als jaarcampagne, waarbij wij onze klanten het hele jaar door garanderen van een continue stroom aan positieve verhalen rond een merk.

Wij doen het werk

Wij geloven in een persoonlijk aanpak en in het verlenen van de beste service. Daarom laten wij onze klanten niet zelf op zoek gaan in de zee van duizenden influencers, maar verbinden wij hen met zorgvuldig geselecteerde, bij een merk passende, bloggers, vloggers en instagrammers die vol overtuiging achter een merk of product willen staan.

Wij werken bij onze influencer campagnes nauw samen met de influencers in ons netwerk, waardoor wij precies weten via welke kanalen en met wat voor soort content een product of merk het beste tot zijn recht komt en het grootste bereik behaalt. Zo nemen wij onze klanten een hoop research- en beheerwerkzaamheden uit handen en zorgen we voor campagnes met een hoog engagement. 

Campagnes meten en analyseren

Het is steeds belangrijker om de impact van influencercampagnes te kunnen meten en analyseren. Daarom verzamelen wij alle relevante data van een campagne en verwerken wij deze in overzichtelijk rapportages.

Door voor We Sell Stories te kiezen, kies je dus voor hoge kwaliteit influencercampagnes en de beste service. Mail of bel ons voor meer informatie,