De Club van Relaxte Moeders

De Club van Relaxte Moeders is opgericht door schrijfster Elsbeth. In 2012 startte Elsbeth de Facebookpagina De Club van Relaxte Moeders (met inmiddels bijna 145.000 likes!) om haar haar boek ‘Relax Mama!’ te promoten. Deze Facebookpagina werd zo een succes dat Elsbeth besloot om ook een blog onder dezelfde naam te beginnen.

Elsbeth woont samen met haar liefde Henno, hun twee kinderen Keet en Teun, en kat Ringo in het gezellige Utrecht. Ze begon met schrijven over het moederschap toen ze zwanger was van de eerste. Volgens Elsbeth zijn haar kinderen natuurlijk de leukste op de wereld, maar is het moederschap soms toch knap lastig!

De Club van Relaxte Moeders is een vrolijke blog waar dagelijkse belevenissen met andere moeders wordt gedeeld. Waar ze eerlijk zijn over wat je allemaal tegenkomt tijdens het moederschap, maar nooit zuur. Volgers kunnen bij De Club van Relaxte Moeders terecht voor je dagelijks portie relativering en glimlachen! En voor adverteerders staan Elsbeth en haar bloggersteam klaar om mooie authentieke verhalen rond hun producten te schrijven en te delen. Gesponsorde blog en social posts bij de Club van Relaxte Moeders staan garant voor een groot bereik met een hoog engagement.

Samenwerken met De Club van Relaxte Moeders?

De Club van Relaxte Moeders heeft via We Sell Stories onder andere bijgedragen aan influencercampagnes voor de volgende merken/campagnes:

Wil jij ook samenwerken met De Club van Relaxte Moeders? Bijvoorbeeld in de vorm van een gesponsorde blog, branded ambassadorship, review of winactie? Neem dan contact met ons op via info@wesellstories.nl.

Volg de Club van Relaxte Moeders via: