Ellouisa Cooking

Ellouisa Cooking is de foodblog van Elisabeth. In het dagelijks leven werkt Elisabeth als jurist bij de gemeente, maar haar grootste hobby is bakken. Op haar blog vind je heerlijke zoete baksels en gerechten zonder pakjes en zakjes, waarbij de Marokkaanse en Turkse keuken goed is vertegenwoordigd. Hier is ze namelijk dol op.

Naast het maken van recepten en schrijven van reviews, deelt Elisabeth kookvideo’s op haar YouTube kanaal. En in maart 2019 heeft ze haar eerste koekjesboek uitgebracht: “100 luxe koekjes van eigen deeg“. Deze stond kort na uitgave al op nr. 5 van de bestseller top 60 en de tweede druk staat al in bestelling. Met haar boek, blog en kookvideo’s kunnen de volgers van Elisabeth haar heerlijke recepten eenvoudig thuis namaken.

Www.ellouisacooking.nl wordt inmiddels door +/- 50.000 unieke bezoekers per maand bezocht en ze heeft een groot bereik op Facebook en Instagram. Uniek aan Ellouisa Cooking is dat zij ook een groot bereik heeft onder Marokkaanse vrouwen.

Samenwerken met Ellouisa Cooking?

Wil je met Ellouisa Cooking samenwerken? Bijvoorbeeld met een gesponsorde blog rond jouw product, een recept op maat uit de wereldkeuken of een kookvideo? Dat kan! Neem hiervoor contact met ons op of kijk, voor enkele voorbeelden van influencermarketing campagnes, eens op onze pagina met eerder werk.

Volg Elisabeth via:

Instagram

Facebook

YouTube