Lifesabout.nl

Lifesabout.nl is een blog voor moeders, positievelingen (in wording), mensen die een gezonde levensstijl willen nastreven en heel specifiek ook mensen die te maken hebben met hart- en vaatziekten.

Lifesabout.nl is opgericht door Geertje, levensgenieter en mama van Sarah. Op haar mamablog vind je positieve en eerlijke verhalen over de mooie dingen uit het leven, maar ook over de tegenslagen, zoals over haar spannende zwangerschap en over de hartaandoening die Geertje daarna ontwikkelde.

Geertje schrijft over wat haar een gelukkig en mooi mens maakt. De belangrijkste thema’s van haar blog zijn health, moeder zijn, beauty en koken. Zo deelt zij, als wekelijks terugkerend onderdeel van haar blog, lekkere ‘recepten zonder pakjes en zakjes’.

Geertje schrijft haar artikelen zowel vanuit haarzelf als in samenwerking met mooie adverteerders. Enkele voorbeelden van gesponsorde blogs die zij geschreven heeft vind je hier:

Doelgroep

Moeders, 20 tot 40 jaar

Uniek bezoek p.m.

40000

Facebook

6.500

Instagram

3.136

Twitter

1150

Influencer campagne voorbeelden

Laden…
 • Kruidvat Natures – vegan influencers

  In het voorjaar van 2018 ontwikkelde wij voor Kruidvat een influencer campagne met 11 vegan influencers. Lees hier meer over de campagne en resultaten…

 • BabyBjörn – mom influencers

  Voor het merk BabyBjörn hebben we een influencercampagne gedraaid met twee mom influencers die bekend staan om hun mooie fotografie: CITYMOM en Dirksdotter.

 • Love Beets – Food Influencers

  Om hun biologische gemarineerde bietjes te promoten, hebben wij voor Love Beets een campagne opgezet enkele met food influencers en mooie food fotografie…

 • HEMA stroopwafels – influencer campagne

  Toen HEMA ons vroeg om binnen 24 uur een influencercampagne op te zetten voor de lancering van hun nieuwe smaken stroopwafels, was het even slikken…