Moeders.nu

Moeders.nu is een platform voor moeders. Met alles rond de opvoeding van baby’s, peuters, kleuters en pubers. Over gezinsfinanciën, vakantie, verjaardagen, werk en gezin, opvoeding, vriendschap, relaties en meer.

Moeders.nu is geen persoonlijke blog van één moeder. Verschillende auteurs leveren een bijdrage aan het platform. Over informatieve artikelen over bijvoorbeeld zindelijkheid, zwangerschap of alcohol bij pubers, maar ook met persoonlijke mamaverhalen. En sinds kort is er zelfs een moeders.nu app. Super handig voor iedere moeder. Als moeder geef je aan in welke fase van het moederschap je zit en wat je interesses zijn. Je ontvangt vervolgens via de app allerhande artikelen die voor jou van toepassing zijn. Artikelen van moeders.nu, maar ook van andere mamabloggers en websites.

Adverteerders kunnen bij moeders.nu terecht voor sponsored stories, artikelen, reviews en meer. Via de site, social media én de app. Waarom samenwerken met dit mama platform en andere mama(bloggers)? Lees het in deze blog.

Enkele voorbeelden van eerdere gesponsorde artikelen vind je hier:

Doelgroep

Moeders met kinderen van 0 tot 18 jaar

Uniek bezoek (p.m.)

40.000

Impressies (p.m.)

165.000

Facebook

1.701

Instagram

937

Twitter

1.740