Over ons

We Sell Stories

We Sell Stories is een online contentmarketing bureau. Wij geloven dat er over elk product een verhaal te vertellen is. Oprechte, authentieke, frisse en mooie verhalen. Op de juiste plekken en verpakt in een aansprekende vorm, komen deze verhalen het beste tot hun recht. 

Influencermarketing

Wij zetten influencermarketing in om verhalen rond een product of boodschap te creëren. Via influencers bereiken we de specifieke doelgroepen en met pakkende, vernieuwende content. 

Welke doelgroep je ook wilt bereiken en welke boodschap je ook wilt vertellen, We Sell Stories ontwikkelt een influencer campagne op maat. Bijvoorbeeld in de vorm van blogs, social stories, branded vlogs, en gesponsorde social media posts.

Wij geloven in een persoonlijk aanpak en in het verlenen van de beste service. Daarom laten wij onze klanten niet zelf op zoek gaan in de zee van duizenden influencers, maar verbinden wij hen met zorgvuldig geselecteerde bij een merk passende bloggers, vloggers en Instagrammers die vol overtuiging achter een merk of product willen staan.

Wij werken nauw samen met de influencers in ons netwerk, waardoor wij precies weten via welke kanalen en wat voor soort uitingen een product of merk het beste tot zijn recht komt en het grootste bereik behaalt. Zo nemen wij onze klanten een hoop research- en beheerwerkzaamheden uit handen en zorgen we voor campagnes met een hoog engagement. 

Het is steeds belangrijker om de impact van campagnes te kunnen meten en analyseren. Daarom verzamelen wij alle relevante beschikbare data van een campagne en verwerken wij deze in overzichtelijk rapportages.

Door voor We Sell Stories te kiezen, kies je dus voor hoge kwaliteit influencercampagnes en de beste service.

Contentmarketing 

Welk verhaal vertel jij zelf over jouw bedrijf of organisatie? En hoe vertaal je dat naar pakkende online content voor jouw online kanalen? We Sell Stories helpt je hierbij. Met onze tekstschrijvers, social media strategen en videomakers hebben wij alles in huis om effectieve contentstrategie te ontwikkelen en uit te voeren. Maar zelf uitvoeren kan uiteraard ook. Wij bieden diverse workshops die jouw medewerkers de tools geven om dit zelf op te pakken. Denk bijvoorbeeld aan een workshop vloggen voor bedrijven

SEO analyse en linkbuilding

Goede content is een belangrijk middel om mensen over jouw bedrijf of product te vertellen en mensen naar je website te trekken. Maar helaas komt er meer bij kijken dan geweldige content om jouw website optimaal te laten presteren. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) en linkbuilding zijn tools die je niet over het hoofd mag zien om jouw website hoog in de zoekresultaten te laten verschijnen. Via een SEO analyse kijken wij naar hoe je website verbeterd kan worden. Denk hierbij aan het gebruik van de juiste zoekwoorden, goed geschreven teksten en metadata, de juiste techniek én interne en externe linkbuilding

Campagne voorbeelden?

Bekijk de voorbeeld campagnes op onze website en volg ons via Facebook en Instagram

Contact

We Sell Stories
De Stadstuin, kamer 1.1.12
Europalaan 20
3526 KS Utrecht

T: +31 (0)30 320 0443
info@wesellstories.nl

Op de hoogte blijven?

Marketing zonder data - We Sell Stories