Als expert in online content helpen wij klanten met hun social media strategie. Wij ontwikkelen een strategie met impact via je eigen kanalen én die van influencers. Voor de eigen kanalen ontwikkelen wij content die wij organisch en via social advertenties verspreiden.

Onze social media campagnes

Onze campagnes worden vaak opgebouwd rond het See Think Do principe. Waarbij wij eerst een publiek met een merk of product kennis laten maken met laagdrempelige content (See). Vervolgens targeten we de personen die deze content gezien hebben met meer interactieve of verdiepende content om ze verder bij een merk te betrekken (Think). Zo trekken we de doelgroep steeds verder de conversietunnel in om de meest betrokken personen uiteindelijk te verleiden tot actie (Do).

Uw doelen tegen zo laag mogelijke kosten

In onze campagnes testen we uitgebreid met diverse soorten content en doelgroepcombinaties, om zo gestelde doelen tegen zo laag mogelijke kosten te behalen. 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over wat wij kunnen betekenen op het gebied van social media management? Neem dan per mail of telefoon contact met ons op.