zwangere
influencers

Samenwerken met Influencer met baby - we sell stories Je mama- of babyproduct in een authentieke setting promoten onder jouw doelgroep? En dat via de inspirerende kanalen van influencers met impact?

Daarvoor ben je bij We Sell Stories aan het juiste adres!
Online marketing zwangere vrouwen - speen

Slide Zwangere influencer - Fotocredit: Kim Michaelis doel Wist je dat zwangere vrouwen en nieuwe ouders bijzonder openstaan voor veranderingen in hun (koop)gedrag?

Waar ze normaal gesproken altijd voor hetzelfde wasmiddelmerk gaan, willen ze nu ook andere merken proberen. Daarnaast geven (aanstaande) nieuwe ouders in een relatief korte periode veel geld uit aan zwangerschaps- en babykleding, de babykamer, etc.

De doelgroep 'zwangere vrouwen' is hierdoor uitermate interessant voor vele adverteerders.

Zwangere influencers
en direct mailings

middelen Wij bieden meerdere mogelijkheden om zwangere vrouwen te bereiken. Eén daarvan is door samen te werken met zwangere influencers. Deze influencers maken zelf alle stappen van de zwangerschap, bevalling en newborn fase mee en kunnen daardoor heel natuurlijk en authentiek jouw product of dienst promoten.

Een andere mogelijkheid is om zwangere vrouwen per mail te bereiken in een specifieke week van hun zwangerschap. Hiervoor hebben wij diverse samenwerkingspartners, over wie we je graag meer over vertellen.

Slide Maak gebruik
van onze
actuele
influencer
database
Wij hebben een actueel bestand aan zwangere influencers die we voor jouw campagne kunnen inzetten. Dit zijn bijvoorbeeld zwangere bloggers, zwangere Instagrammers en zwangere YouTubers.

Wij houden scherp in de gaten welke influencers er zwanger zijn, wanneer hun kindje geboren is en wat de leeftijd van hun oudere kinderen zijn.

Uiteraard weten we daarnaast van iedere influencer zijn/haar bereik, engagement en doelgroep. Zo kunnen we altijd de beste influencers selecteren voor jouw campagne.
database

Wat kun je
van ons verwachten?
WE SELL STORIES We Sell Stories staat bekend om haar data gedreven aanpak en scherpe tarieven. Hebben we een campagne voor je ontwikkeld en gaan we aan de slag? Dan zullen wij uiteraard alle influencers in de campagne briefen en begeleiden, waken over de campagne planning en alle uitingen vooraf controleren.

Daarnaast kun je een campagne door ons laten boosten op Facebook en/of Instagram. Doordat wij rechtstreeks als adverteerder toegang hebben tot de influencer pagina's kunnen wij heel gericht de eigen volgers van de influencers targeten.

Tot slot kun je na afloop van een campagne een uitgebreide rapportage ontvangen met o.a. het exact behaalde bereik, het aantal likes, comments, engagement, video views en klikken op links voor alle uitingen.

VRIJBLIJVEND EEN VOORSTEL ONTVANGEN?

Heb jij interesse om samen te werken met zwangere influencers? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? 

Mail ons met jouw vraag, wensen en/of doelen en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

Mail ons! Voor meer informatie